Wandafwerking

wandafwerking
  Welk stucwerk past bij uw wensen? Sausklaar of behangklaar stucwerk

Dit type stucwerk zorgt voor vlakke wanden. Na het aanbrengen van de dunnen laag pleister kunnen dienen de wanden als perfecte ondergrond voor het aanbrengen van een mooi behang of kleurrijke verflaag.

Sierpleister

Dit type stucwerk is niet alleen sterk, maar ook nog eens makkelijk in onderhoud. Daarnaast kan deze vorm van stucwerk in de naar u gewenste kleur aangebracht worden en zijn er vele mogelijkheden op het gebied van structuren. Kortom, een prachtige decoratieve afwerking van uw muur.

Schuurwerk

Dit type stucwerk wordt veel gebruikt in vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer. De licht korrelige structuur zorgt samen met de decoratieve cirkelvormen voor een unieke en speelse uitstraling.

Maar niet alleen voor het saus- of behangklaar maken van uw wanden en het aanbrengen van sierpleister of schuurwerk zit u bij ons goed. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • raapwerk;
  • buitengevelstukwerk;
  • sierlijsten en ornamenten;
  • amsterdamse plinten.
Afspraak maken?

Heeft u na het lezen van de verschillende mogelijkheden een keuze kunnen maken en wilt u ons inschakelen voor het aanbrengen van stucwerk? Of twijfelt u nog en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en zijn u graag van dienst in de hele regio  

Ook te vinden onder haarlem , hillegom , hoofddorp , leiden , lisse , stucwerk , stukadoor , uimuiden , zandpoort , zandvoort en zwanenburg in combinatie met appartement , verdieping en woonhuis.

Voor klanten uit Aerdenhout , Alkmaar , Amstelveen , Amsterdam , Beverwijk , Bloemendaal , Castricum , Haarlem , Halfweg , Heemstede , Heiloo , Hoofddorp , IJmuiden , Lisse , Noordwijk , Overveen , Santpoort , Uitgeest , Velsen , Vogelenzang , Zandvoort en Zwanenburg